Skinz

#printtshirt

. 👪 Promo Tshirt Sedondon 4 helai RM100 . Tshirt sedondon utk birthday party, family day, family gathering, reunion, rewang dll. . Kalau nak tempah, klik link wasap kat bio atau link wasap ni 👉 https://wa.me/60135241241 . ✔ Harga promo utk baju cotton lengan pendek saiz baby, kanak² & dewasa sampi 2xl shj. Utk saiz besar 3xl-5xl, lengan pjg, berkolar, muslimah & raglan ada tambahan harga ye; ✔ Nak saiz kanak² shj boleh, nak saiz dewasa shj pun boleh atau nak mix pun boleh; ✔ Design xkisah apepun tp utk cetakan depan atau blkg baju shj ye. Tgk dlm album, ada byk design. Nak design sendiri pun bole; ✔ Nak warna sedondon boleh, nak mix warna pun boleh; ✔ Nak order cket pun boleh. Byk pun bole. Harga bole bincang. . 👉 https://wa.me/60135241241 👉 https://wa.me/60135241241 👉 https://wa.me/60135241241 . Tenkiu 😉 . #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #printing #tshirtprinting #printbaju #bajumurah #cetakbaju #cetakbajumurah #cetakbajukelas #printtshirt #printingtshirt #bajufamily #familytshirt #bajufamilyday #bajubirthday #tshirtfamily #printingmurah #bajucouple #hadiahbirthday #bajustyle #bajugroup #tshirtcustom #bajucustommurah


0💬Normal

. 👪 Promo Tshirt Sedondon 4 helai RM100 . Tshirt sedondon utk birthday party, family day, family gathering, reunion, rewang dll. . Kalau nak tempah, klik link wasap kat bio atau link wasap ni 👉 https://wa.me/60135241241. . ✔ Harga promo utk baju cotton lengan pendek saiz baby, kanak² & dewasa sampi 2xl shj. Utk saiz besar 3xl-5xl, lengan pjg, berkolar, muslimah & raglan ada tambahan harga ye; ✔ Nak saiz kanak² shj boleh, nak saiz dewasa shj pun boleh atau nak mix pun boleh; ✔ Design xkisah apepun tp utk cetakan depan atau blkg baju shj ye. Tgk dlm album, ada byk design. Nak design sendiri pun bole; ✔ Nak warna sedondon boleh, nak mix warna pun boleh; ✔ Nak order cket pun boleh. Byk pun bole. Harga bole bincang. . 👉 https://wa.me/60135241241 👉 https://wa.me/60135241241 👉 https://wa.me/60135241241 . Tenkiu 😉 . #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #printing #tshirtprinting #printbaju #bajumurah #cetakbaju #cetakbajumurah #cetakbajukelas #printtshirt #printingtshirt #bajufamily #familytshirt #bajufamilyday #bajubirthday #tshirtfamily #printingmurah #bajucouple #hadiahbirthday #bajustyle #bajugroup #tshirtcustom #bajucustommurah


0💬Normal

  Print T-shirt ¥2,990〜   商品に関するお問い合わせは お電話またはDMにてお願い致します   古着屋 PLAY BACK 東京都渋谷区神宮前3-24-6 1F TEL 03-6721-1773 @playback_harajuku    #playbackharajuku #tokyovintage #プレイバック古着屋 #東京古着屋 #原宿古着屋 #プリントTシャツ #printtshirt


0💬Normal

. 👪 Family Tshirt . Berminat nak buat baju sedondon 1 family? . Kalau berminat 📱wasap laju2 ke 0135241241 atau klik je link wasap kat bio utk lg cepat. . 👉 https://wa.me/60135241241 . ✔ harga promo 4 helai RM100; ✔ ada saiz baby, kanak2 & dewasa; ✔ ada mcm2 warna sedondon; ✔ ada tshirt roundneck lengan pendek & pjg, romper baby, baju berkolar, muslimah & raglan; ✔💯 cotton, sejuk & selesa dipakai; ✔ design sedia ada atau design sendiri pun boleh; ✔ xde minimum order, sehelai pun boleh. . Tenkiu 😉 . #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #printing #tshirtprinting #printbaju #bajumurah #cetakbaju #cetakbajumurah #cetakbajukelas #printtshirt #printingtshirt #bajufamily #familytshirt #bajufamilyday #bajubirthday #tshirtfamily #printingmurah #bajucouple #hadiahbirthday #bajustyle #bajugroup #tshirtcustom #bajucustommurah


0💬Normal

. 👪 Family Tshirt . Berminat nak buat baju sedondon 1 family? . Kalau berminat 📱wasap laju2 ke 0135241241 atau klik je link wasap kat bio utk lg cepat. . 👉 https://wa.me/60135241241 . ✔ harga promo 4 helai RM100; ✔ ada saiz baby, kanak2 & dewasa; ✔ ada mcm2 warna sedondon; ✔ ada tshirt roundneck lengan pendek & pjg, romper baby, baju berkolar, muslimah & raglan; ✔💯 cotton, sejuk & selesa dipakai; ✔ design sedia ada atau design sendiri pun boleh; ✔ xde minimum order, sehelai pun boleh. . Tenkiu 😉 . #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #printing #tshirtprinting #printbaju #bajumurah #cetakbaju #cetakbajumurah #cetakbajukelas #printtshirt #printingtshirt #bajufamily #familytshirt #bajufamilyday #bajubirthday #tshirtfamily #printingmurah #bajucouple #hadiahbirthday #bajustyle #bajugroup #tshirtcustom #bajucustommurah


0💬Normal

. 👪 Family Tshirt . Berminat nak buat baju sedondon 1 family? . Kalau berminat 📱wasap laju2 ke 0135241241 atau klik je link wasap kat bio utk lg cepat. . 👉 https://wa.me/60135241241 . ✔ harga promo 4 helai RM100; ✔ ada saiz baby, kanak2 & dewasa; ✔ ada mcm2 warna sedondon; ✔ ada tshirt roundneck lengan pendek & pjg, romper baby, baju berkolar, muslimah & raglan; ✔💯 cotton, sejuk & selesa dipakai; ✔ design sedia ada atau design sendiri pun boleh; ✔ xde minimum order, sehelai pun boleh. . Tenkiu 😉 . #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #printing #tshirtprinting #printbaju #bajumurah #cetakbaju #cetakbajumurah #cetakbajukelas #printtshirt #printingtshirt #bajufamily #familytshirt #bajufamilyday #bajubirthday #tshirtfamily #printingmurah #bajucouple #hadiahbirthday #bajustyle #bajugroup #tshirtcustom #bajucustommurah


2💬Normal

❤️❤️👉👉👉T-Shirts👈👈👈♥️♥️ 😍😍100% COTTON 😍😍💯 Available for Unisex Cash on delivery island wide... 😎😎Be fashionable... 😎😎Be Trendy......... CALL US ON +94(77)5400694 +94(77)8446443 #srilanka #madeinsrilanka #srilankainstyle #srilankafashion #beartees #fashionsrilanka #wearbear #100% #cotton #colombo #colombofashion #colombostyle #colombostyleguide #printtshirt #design #tshirt #colombodesign


1💬Normal

SERIOUS MURAH GILERR UBAT TINGGI @kedaistoretinggi.my Owner dia tu baik gila. BELI UBAT TINGGI DAPAT 10 FREEGIFT TAU 😍 Kalau korang nak TAMBAH TINGGI 10cm follow je @kedaistoretinggi.my . . Servis diorang cepat giler harini korang order esok diorg pos. Admin memang recommend korang shopping dengan diorang 100trusted seller. . 📱Whatsap : +601151690354 #tshirtkelab #kualalumpur #kelantan #um #printtshirt #tshirtkosongmurah #instashop #politeknik #tshirtcetak #coach #sayajualbaranganlelaki #shopaholic #luxurybrands #hombrereadystock #authentic #igbiz #instabuy #igersmalaysia #visitmyig #hombrebyum #sale #coachmalaysia #brandeditems #mensfashion #bagaholic #igerskl #inspirasi #asiabiggestlosser #instagram #instalike:


0💬Normal

SERIOUS MURAH GILERR UBAT TINGGI @kedaistoretinggi.my Owner dia tu baik gila. BELI UBAT TINGGI DAPAT 10 FREEGIFT TAU 😍 Kalau korang nak TAMBAH TINGGI 10cm follow je @kedaistoretinggi.my . . Servis diorang cepat giler harini korang order esok diorg pos. Admin memang recommend korang shopping dengan diorang 100trusted seller. . 📱Whatsap : +601151690354 #tshirtkelab #kualalumpur #kelantan #um #printtshirt #tshirtkosongmurah #instashop #politeknik #tshirtcetak #coach #sayajualbaranganlelaki #shopaholic #luxurybrands #hombrereadystock #authentic #igbiz #instabuy #igersmalaysia #visitmyig #hombrebyum #sale #coachmalaysia #brandeditems #mensfashion #bagaholic #igerskl #inspirasi #asiabiggestlosser #instagram #instalike


0💬Normal

SERIOUS MURAH GILERR UBAT TINGGI @kedaistoretinggi.my Owner dia tu baik gila. BELI UBAT TINGGI DAPAT 10 FREEGIFT TAU 😍 Kalau korang nak TAMBAH TINGGI 10cm follow je @kedaistoretinggi.my . . Servis diorang cepat giler harini korang order esok diorg pos. Admin memang recommend korang shopping dengan diorang 100trusted seller. . 📱Whatsap : +601151690354 #tshirtkelab #kualalumpur #kelantan #um #printtshirt #tshirtkosongmurah #instashop #politeknik #tshirtcetak #coach #sayajualbaranganlelaki #shopaholic #luxurybrands #hombrereadystock #authentic #igbiz #instabuy #igersmalaysia #visitmyig #hombrebyum #sale #coachmalaysia #brandeditems #mensfashion #bagaholic #igerskl #inspirasi #asiabiggestlosser #instagram #instalike


0💬Normal


1💬Normal


1💬Normal

Hye,ade yang nak buat tshirt tak? Kain tshirt kita best tau sbb 100% cotton 😍 . . 🌸 Boleh print apa sahaja 🌸 Boleh tulis nama sendiri 🌸 Boleh bagi gambar atau logo sendiri . . 👕👚 Tshirt 100% Cotton 🏷 Dewasa : Xs-xxxl . Dewasa : 👕👚 Short sleeve Price : 1 helai RM25.00 . 👕👚 Long sleeve Price : Rm30.00 + Add postage Rm8 sm | Rm10 ss . . 👕👚 Baby : 0-6m | 12-18m . 👕👚 Tshirt kanak2 : 1-2tahun 3-4tahun 5-6tahun 7-8tahun 9-10tahun 11-12tahun . Price : 1 helai RM20.00 . . ☎️ 0194411692 . . #tshirtmurah#baju#blouse#tshirtbarbie#tshirtvogue#blouse#shawl#tudung#tudungbawal#bajuraya2018#tshirtprint#tshirtprinting#printtshirt#bajufamily#bajukelas#bajuteam#tshirtprinting#tsgirtprintmurah#tshirtsdesign


0💬Normal

Hye,ade yang nak buat tshirt tak? Kain tshirt kita best tau sbb 100% cotton 😍 . . 🌸 Boleh print apa sahaja 🌸 Boleh tulis nama sendiri 🌸 Boleh bagi gambar atau logo sendiri . . 👕👚 Tshirt 100% Cotton 🏷 Dewasa : Xs-xxxl . Dewasa : 👕👚 Short sleeve Price : 1 helai RM25.00 . 👕👚 Long sleeve Price : Rm30.00 + Add postage Rm8 sm | Rm10 ss . . 👕👚 Baby : 0-6m | 12-18m . 👕👚 Tshirt kanak2 : 1-2tahun 3-4tahun 5-6tahun 7-8tahun 9-10tahun 11-12tahun . Price : 1 helai RM20.00 . . ☎️ 0194411692 . . #tshirtmurah#baju#blouse#tshirtbarbie#tshirtvogue#blouse#shawl#tudung#tudungbawal#bajuraya2018#tshirtprint#tshirtprinting#printtshirt#bajufamily#bajukelas#bajuteam#tshirtprinting#tsgirtprintmurah#tshirtsdesign


1💬Normal

Next Page