#gogreen

Lunch times be healthy times with @ecorightbags . As we prepare to head back to the 'NEW' Normal, we must get into a habit of carrying home-cooked meals. Saves money & gives you good hygienic food. Now that calls for an investment in a good eco-friendly lunch bag! . . . #ecofriendly #zerowaste #sustainable #sustainability #eco #gogreen #handmade #sustainableliving #plasticfree #recycle #nature #savetheplanet #environment #vegan #sustainablefashion #green #reuse #organic #climatechange #natural #ecofriendlyliving #noplastic #ecofriendlyproducts #love #crueltyfree #fashion #biodegradable #environmentallyfriendly #slowfashion #bhfyp


0💬Normal

. #LetMeTellYouGreenStory #SobatRekasurya . Dimasa lalu, mungkin tidak pernah terbayang bagaimana sebuah PLTS bisa menambah keindahan Arsitektur sebuah bangunan. Karena hanya sebuah kotak untuk menangkap cahaya matahari menjadi listrik. Dimana unsur keindahan nya? . Dimasa lalu juga, tidak pernah juga terbayang bagaimana suatu PLTS bisa memiliki fungsi yg lebih dari sekedar sebuah panel surya. . Sejak Tesla Solar roof muncul, maka itu menjadi sebuah impian yg nyata. Yaa. Rumah kita jadi cantik dari sisi Arsitektur, Fungsi sebagai atap juga dapat. . Okay. Mungkin Tesla solar roof masih terlalu mahal untuk dompet orang Indonesia. Belum beredar luas juga produk itu. Tapi, untuk solusi awal kami melakukan instalasi solar sebagai kanopi untuk residensial. Seperti dipostingan ini. . PLTS yg sekaligus menjadi kanopi? Tanpa takut ada yg bocor2? Bisa beraktifitas di bawah nya? Itu solusi yg mantep kan? . Fungsi sebagai kanopi dapat, dari sisi Arsitektur juga oke, menghasilkan listrik juga. Alhamdulillah. . Jadi yuk, mulai dari yg kecil, mulai dari sekarang. . Because #TheSunIsAlwaysBright . . . . . . . . . . . Alhamdulillah alladzi bini'matihi tatimmu asshaalihaat 〰〰〰〰〰〰 MENGAPA MEMILIH KAMI? 🔰 Profesional dan berpengalaman di bidang PLTS, terbukti RATUSAN pekerjaan PLTS telah kami support di seluruh Nusantara (lihat pengalaman kami di: www.rekasurya.com/experiences) 🔰 Jaminan Garansi Produk Yang Jelas ♻ 🔰 Harga Kompetitif & Negotiable 💰 🔰 Konsisten Terhadap Produk/Jasa Yang Ditawarkan 🎖 〰〰〰〰〰〰 TUNGGU APA LAGI Segera Hubungi Kami PT. Rekasurya Prima Daya 🏢 Jl. Terusan Jakarta, Ruko Puri Dago no.342/Kav.31, Arcamanik Bandung - 40293 📞 (022) 205 222 79 📧 sales@rekasurya.com 🌐 www.rekasurya.com 〰〰〰〰〰〰 UNTUK KONSULTASI dengan tim Sales Rekasurya, dapat menghubungi 📱 +62 8381 8003 107 (Whatsapp prefered) JAM OPERASIONAL, HARI: SENIN-JUMAT, PUKUL 08:30 - 15:00 〰〰〰〰〰〰 #solarpanel #solarcell #solar #solarpower #solarsystem #rekasurya #reksuryaprimadaya #solarenergy #renewableenergy #plts #pltsoffgrid #pltsongrid #rekalux #rekasurya #energimurah #energibersih #greenenergy #gogreen #PATS #pompaairtenagasurya#inpowers #solareka #rekasurya #rekalux #schneider


0💬Normal

Repost @pastikan.aman Assalamualaikum Sobat alam. Salam lestari 😊🌳. Tau gak sih kalo di plastik itu banyak kode kodenya, sama kayak dia. Wkwkw bercanda😅. Kode kode di plastik itulah yg membedakan mana wadah dari plastik yang aman dipakai mana yang tidak. Biasakan memilih ya sobat😊 demi kesehatan kita sendiri. Apalagi sekarang sedang lebaran, pasti banyak tuh botol minuman. Nah sobat bisa lihat disana. Dan jangan lupa buang sampah nya jangan sembarangan ya 😊! #minimsampah#kodeplastik#palmais#jambiterkini#salamlestari#gogreen#lingkungan


0💬Normal

With the rapid advancements in technology today, electronic waste is the fastest growing waste stream in the world! Let’s all be sure to do our best to prevent recyclable material from ending up in a landfill. If you live or work in the greater Phoenix metro area, please contact us to recycle your broken / working / old / unused electronics free of charge. #CircularEconomy #GoGreen #Sustainability


0💬Normal

นครปฐมจ้าาา #Repost @ruangkhao94.rk • • • • • • ร้านรวงข้าวRuangKhao94 Healthy Shop มาแล้วจ้าาาาา 🥳😘 @leanatchan ✨Promotion💥 🦠 #ต้านภัยโควิด19🦠 🛵ส่งฟรี ภายใน 5กม. เมื่อซื้อครบ300.-⚡️ หรือ ลดค่าส่ง 50.- (ภายในระยะไม่เกิน 10km.) ⚡️ถึงสิ้นเดือน พ.ค. นะจ๊ะ ⚡️ #หนึ่งเดียวแห่งมหิดลศาลายา ____________________ 🚩ร้านอยู่ตรงข้ามม.มหิดล ศาลายา เยื้องประตู4 ติดร้านง้วนลูกชิ้นปลา ใกล้ธนาคารกรุงเทพ . สั่งสินค้าและสอบถามทางไลน์เลยจ้า 🦄 @ruangkhao94 (ใส่@ด้านหน้า) 📞091-009-0093 📞02-8002276 _____________________ 🚛Delivery -ฟรี!! ทั่วม.มหิดล/MWITS/MUIDS -ฟรี!! ตรงข้ามมอ ศาลายา ซ.1-9 . ✈️ต่างจังหวัดส่งKerryและไปรษณีย์ไทย ทั่วประเทศ . #Healthyfood #wealthy #ร้านสุขภาพมหิดลศาลายา #อาหารคลีน #ขนมคลีน #อาหารสุขภาพ #ขนมสุขภาพ #รวงข้าวร้านสุขภาพของชาวมหิดลศาลายา #mahidol #mahidolsalaya #lowfat #lowcalories #goodhealth#herbalsupplements #fitandfirm #homemade#breakfast #dinner #lunch #snack #cleanbakery #cleanfood #gogreen #ruangkhaoshop #ร้านรวงข้าวศาลายา


0💬Normal

Recycle Textiles TODAY!!! Videos coming soon... • • • #diyprojects #denim #genes #jeans #textilerecycling #fashion #ecofriendly #gogreen #gogene #baltimore #atl #brooklyn #nyc #cali


0💬Normal

It’s seeded watermelon season! I had this for breakfast! And more for lunch as a meal that is!!! It’s so kewl to be vegan #gogreen #fruitcleanse #drsebi


0💬Normal

It’s seeded watermelon season! I had this for breakfast! And more for lunch as a meal that is!!! It’s so kewl to be vegan #gogreen #fruitcleanse #drsebi


0💬Normal

Selamat Pagi Sahabat Myrari.. Hari ini Myrari kembali buka seperti biasa, Silahkan yang mau steamwash/salon/coating mobilnya singgah ke Myrari😊 Kami siap melayani😊🙏🙏 . . . . 💟MYRARI MULTICLEANING💟 Jl. Karya Wisata, Pangkalan Masyhur no.43A, Medan Johor, Kota Medan, Sumatera Utara 20146 Buka Setiap Hari dari pukul 08.00 - 18.00 https://goo.gl/maps/eHLishPJ1472 RESERVASI : 📱 0812-6008-7827 (WA) 📱 0813-621-66777 (WA). . #autodetailingpanggilanmedan #coatingmobilmedan #detailing #cucimobilramahlingkungan #doorsmereuapkerumah #doorsmereuap #kecantikan #autocaremedan #cardetailer #dirumahaja #cucimobiltanpaair #autospa #myrarigo #covid_19 #food #viral #081260087827 #ramadan2020 #salonmobilmedan #ecofriendlycarwash #gogreen #medanjohor #ceramiccoatingprotection #cemaraasrimedan #lebaran #harirayaidulfitri #kesehatan


1💬Normal

Please let me know in the comments below what your small act of love for our planet is! 👇💚🌿


1💬Normal

If you never jump, you’ll never know what it feels like to fly. All of your greatest moments are on the other side of fear. I truly thank God for my new direction, for expanding & stretching me beyond anything I could’ve ever done alone. Listen, prayer works. Faith works. And trusting God works. I’m 3 months into my new soap journey and God has blown my mind. I have 3 work stations in my living room now, ordering almost 400lbs of soap base a month, and about to hire my first real employee (besides my mom, my son, my husband). I have a long way to go and soo much more to learn. This time last year I was soooo hurt, I wondered why God allowed me to caught in a crossfire of pain, but now that I look at my life, I remember the scripture “For I know the plans I have for you,” declares the Lord, “plans to prosper you and not to harm you, plans to give you hope and a future.” ‭‭Jeremiah‬ ‭29:11‬ ‭NIV‬‬ God knows all and sees all. Stay tuned. 🙌🏽💫❤️ SECURE THE VISION 👚 @whitneyblake_ PHOTO CREDS: Mama Virtuous


1💬Normal

🌴NEW PRODUCT COCONUT YOGURT🌴 . Plant-based coconut yogurt . Non–Dairy / Vegan Friendly . Both prebiotics & probiotics . Low Glycemic Index (we are using coconut sugar instead of white sugar) . Gluten Free, Egg Free . Great to eat with your fav granola mix, fruits, & honey 🍎🍓🍊 . LIMITED for Jakarta, Bogor, Depok, Tangerang, Bekasi area only . #vegan #veganfriendly #savetheworld #gogreen #healthyfood #coconutyogurt #100%coconut #lowerglycemicindex #glutenfree #plantbasedyogurt #eggfree


0💬Normal

Selamat Hari Raya ke-3🏜️ Grab a free TOTORO TABUNG RAYA today! 🐨 Resin material, unbreakable 🐨 Big storage, cute decor 🐨 Adorable, attract children for savings 🌛🌛🌛🌛🌛🌛🌛🌛🌛🌛🌛🌛🌛 RAYA DEAL: Collect 🅵🆁🅴🅴 Coins Bank for duit Raya.💰Best gift idea when you visit saudara - saudari with artisan design plant pot, children would love the TOTORO TABUNG for duit Raya🐨 Promo: 24-31 May 2020 *single receipt above RM150 *enjoy 40% off if purchase tabung only #雅各の梦工坊 #Jacobdreamworkshop #pots #indoorplant #gift #deskplant #realplant #gogreen #cactus #succulent #airplant #dragonseedling #fittonia #totoro #rayadeal #coinbank


0💬Normal

Next Page